Solrød
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 17. juli 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 17. juli 2020

DR1

00:05  

Stockholm requiem: Øje for øje
Stockholm requiem: Øje for øje En mand, der er blevet frikendt for mord, findes dræbt i sit hjem. Snart dukker der flere lig op af mennesker, der har undgået retsforfølgelse for forskellige forbrydelser. Nogen synes at være ude efter hævn, og Fredrikas gruppe må indse, at de står over for deres hidtil farligste modstander.

01:35  

Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag
Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag Den aldrende Poirot genforenes med sin gamle ven Hastings på godset Styles, hvor de opklarede deres første sag sammen for 30 år siden. Poirot er bundet til en kørestol, men de små grå celler fejler ikke noget. Den lille detektiv er sikker på, at der igen er en morder på spil på Styles, og i sin sidste sag nogensinde må han bruge sine bedste evner for at afsløre vedkommende. Poirot: David Suchet. Elizabeth Cole: Helen Baxendale. Hastings: Hugh Fraser. Instruktion: Hettie Macdonald.

03:10  

Hammerslag: Tour de Sydfrankrig
Hammerslag: Tour de Sydfrankrig I aften byder Hammerslag på sol, varme og charme, når vi tager på en Tour de Sydfrankrig, som begynder i baglandet til den franske Riviera. Her starter vi med et hus, hvor selveste Brigitte Bardot har hængt ud ved poolen! Vi skal også se en lejlighed i Antibes, der har udsigt til byens berømte marina, som har yachts til flere milliarder kroner liggende. Hold Øst og Vest skal også gætte, hvad et dansk ægtepar har givet for deres private ferieparadis i Provence, og så venter der den dyreste bolig nogensinde i Hammerslags historie i Cannes! En bolig, der er så luksuriøs, at den bliver lejet ud til arabiske prinser og berømtheder. Sendt første gang 23.12.18

04:10  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Min have III (2:8)
Min have III (2:8) Hele familien giver en hånd med i denne store gårdhave i Ullensaker i det sydlige Norge. Hvert år kaster store og små sig over nye projekter i en have, som bliver stadig smukkere. Vi er med, når et drivhus af gamle vinduer skal sættes op, og en ny køkkenhave færdiggøres.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:25  

I olympisk praktik som Sara Slott
I olympisk praktik som Sara Slott Sara Slott får Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen i lære som hækkeløber på atletikbanen i Aarhus. I 2013 blev Sara mor, hvilket tvang hende til at holde en pause fra hækkeløb, men endte med at gøre hende til en bedre OL-atlet. Alt var klart og taskerne pakket til verdens største sportsbegivenhed. Men så blev OL i Tokyo udskudt, og en sommer på sofaen med sport på TV blev afløst af sports-abstinenser hos danske fans. Derfor rejser de to tidligere OL-medaljevindere, Rikke Hørlykke og Mark O. Madsen, rundt i landet og besøger seks af de største danske guldhåb. Målet er at blive klogere på atleterne og dykke helt ned i deres sportsgrene, for Mark og Rikke er ikke kun selv atleter, de er også fans. Men kan en tidligere håndboldspiller lære at køre banecykel som Lasse Norman? Kan en tidligere bryder springe over hække som Sara Slott? Og hvem af de to har egentlig den bedste den bedste badminton-smash?

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Vild med bøger: Med Jacob Holdt og Niels-Ole Rasmussen
Vild med bøger: Med Jacob Holdt og Niels-Ole Rasmussen Flemming Møldrup får besøg af fotograf og foredragsholder Jacob Holdt, der er aktuel med første del af sine erindringer "Om at sige ja". Bogen beskriver de første 30 år af Holdts liv frem til han udgav fotobogen "Amerikanske billeder". Niels-Ole Rasmussen har instrueret dokumentaren "Jacob Holdt: Mit liv i billeder" - og Møldrup taler med de to om at tegne et portræt af Jacob Holdt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (35)
Søpapegøjernes ø II (35)

05:15  

Pingu (2)
Pingu (2)

05:20  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

05:30  

Ramasjang Mysteriet (6)
Ramasjang Mysteriet (6) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (10)
Ernest & Celestine (10)

06:10  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (3)
Gurli Gris II (3) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (4)
Gurli Gris II (4) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Eremitkrebsen Erik

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Byggemand Bob: Den store udgravning
Byggemand Bob: Den store udgravning

08:30  

Gurli Gris - De gyldne støvler
Gurli Gris - De gyldne støvler

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (44)
Vidundervovsen Vaffel (44)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Tæt på dyrene til flyttedag på savannen
Tæt på dyrene til flyttedag på savannen 6 vilde næsehorn og en stor flok bøfler skal indfanges på savannen i Sydafrika. Jesper Stagegaard er med på fangstholdet og hjælper til med arbejdet. Senere er han til auktion over vilde dyr. Men hvad koster 2 giraffer og et næsehorn? Vi er med, når den indkøbte flok af vilde strudse lukkes ud i nye omgivelser ved Limpopo floden.

10:50  

Downton Abbey VI (1:8)
Downton Abbey VI (1:8) Året er 1925, og der er optræk til forandringer på Downton Abbey. Robert, husets herre, overvejer at følge de nye tider og skære ned på antallet af tjenestefolk. Samtidig bliver hans datter Mary indhentet af sin fortid, da hun opsøges af en ubuden gæst. Husholdersken mrs Hughes og butleren Carson har bryllupsplaner, men først er der et ømtåleligt spørgsmål, som mrs Hughes gerne vil kende svaret på.

DR2

09:00  

Vild med bøger: Med Sara Omar og Jan Grarup
Vild med bøger: Med Sara Omar og Jan Grarup Flemming Møldrup får besøg af Sara Omar, der er aktuel med "Skyggedanseren" - efterfølgeren til hendes meget omtalte debut "Dødevaskeren". Sammen med fotograf Jan Grarup taler Omar og Møldrup om trangen til at formidle verdens uhyrligheder - på trods af de store personlige omkostninger.

09:30  

Vild med bøger: Med Liv Nimand Duvå og Eva Tind
Vild med bøger: Med Liv Nimand Duvå og Eva Tind Flemming Møldrup får besøg af Liv Nimand Duvå, der er aktuel med romanen "Rosenreglen" om den unge kriseramte kunstner Kat, der flytter i kollektiv på landet for at få ro til arbejdet med en udstilling. I takt med at hun fordyber sig i sit arbejde, dukker ubehagelige historier op fra hendes fortid. Sammen med forfatter Eva Tind taler Duvå og Møldrup om at kæmpe sig tilbage til sig selv gennem kunsten.

10:00  

Vild med bøger: Med Maren Uthaug og Hassan Preisler
Vild med bøger: Med Maren Uthaug og Hassan Preisler Flemming Møldrup får besøg af Maren Uthaug, der er aktuel med romanen "En lykkelig slutning". Nicolas familie har været bedemænd 150 år, men nu har Nicolas udviklet en lyst til de døde, der gør det svært at videreføre forretningen. I et forsøg på at forstå sig selv, graver han sig tilbage i sin slægts historie - og fortæller dermed dødens kulturhistorie. Sammen med radiovært og forfatter Hassan Preisler taler Uthaug og Møldrup om døden og om lysten til at få det til at gibbe i folk ved at sige det, man ikke må.

10:30  

Store danskere - Dan Turell
Store danskere - Dan Turell Dan Turell er en af de få danske digtere, der formår at nå alle danskere. Hvad enten det er ved abstrakte digte, Vangede Billeder, klummer eller med den navneløse journalist i Mord-bøgerne. Onkel Danny er en grænseløs provokatør - men Dan Turell er meget mere end det.

11:30  

Store danskere - Poul Borum
Store danskere - Poul Borum Poet, punker, beundret og hadet anmelder, redaktør, rektor, mæcen, far-figur, intellektuel af Guds nåde, overgrund og undergrund, original. Poul Borum spændte vidt, men fælles for det hele var en livslang og livsnødvendig kærlighed til kunsten, ordet især. En kærlighed han så generøst og farverigt brændte for at dele med sin omverden, at han om nogen bærer ansvaret for, at generationer af moderne danske poeter og forfattere, ja kunstnere i det hele taget, fik en stemme, der stadig vibrerer og sætter sig spor for eftertiden. Tilrettelæggelse: Cathrine la Cour. Sendt første gang 26.02.06

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

09:20  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

09:27  

Hunden Ib - slukker brandmanden
Hunden Ib - slukker brandmanden

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (28)
Didrik Drage (28)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (48)
Junglebogen (48)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

11:10  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

11:25  

Far, mor og bjørn - Fars dag (3:8)
Far, mor og bjørn - Fars dag (3:8) Signe og Anders føler sig næsten som forældre til Bruno, og Anders vil gerne give ham nogle gode far-søn-oplevelser. Og hvad er mere nærliggende end en fisketur hvor man kan nyde naturen sammen og rigtigt få talt ud. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Jimmy Jørgensen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2016 (1)
Bonderøven 2016 (1) På Kastaniegården begynder det nye år med nye projekter. Frank har besluttet at udvide dyrkningsmulighederne i køkkenhaven, nemlig med en mistbænk, som han blandt andet laver ud af gamle vinduer. På slagtehuset lærer han at snøre en Bresaola ud af koen Marens inderlår. Og så er der kommet en nytilflytter i stalden. Koen Leonora har fået selskab af kvien Prim, som nu skal gøres tam.

12:35  

Guld i Købstæderne - Skive II
Guld i Købstæderne - Skive II Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive. Her står nogle af landets dygtigste vurderingseksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter, arvestykker og andre klenodier. Bl.a. kigger de nærmere på sølvtøj fra Tiffany i New York, og så viser en PH-lampe sig at gemme på en usædvanlig - og ubehagelig - overraskelse for ejerne. Når tingene er blevet vurderet er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Det er dog sælgeren, der afgør, om buddet er højt nok til, at der kan laves en handel. Og denne gang kommer to af dansk designs største navne under hammeren, når opkøberne skal byde på en Finn Juhl-stol og fire helt usædvanlige stole af Nanna Ditzel. Vært Cecilie Nielsen cykler rundt og finder byens gode historier. Der er dog helt andre hestekræfter i det køretøj, hun kører med, da hun besøger Skive Kaserne.

13:35  

Hammerslag - i Spanien
Hammerslag - i Spanien Hammerslag er taget en tur til Spanien, som er danskernes absolutte favorit feriedestination. Her skal vi se på boliger på den berømte "Costa del Sol" i Sydspanien, og så skal hold Øst og Vest også prøve kræfter med boligpriserne længere nordpå på "Costa Blanca", som er et populært sted for danskerne at købe feriebolig. Allernordligst på Costa Blanca i byen Jávea starter vi netop med et hus købt af danskere, der ligger på en klippeskrænt langt oppe over byens tage med den vildeste havudsigt! Der skal også sættes pris på en danskejet ferielejlighed tæt på Alicante by, der kan købes til cirka samme pris som et gennemsnitssommerhus hjemme i Danmark. Så går turen sydpå til Costa del Sol og op i bjergene til landsbyen Cómpeta, hvor hold Øst og Vest skal gætte, hvad prisen er for et hus, der har udsigt helt til Afrika, og så venter der intet mindre end en pragtvilla på Costa del Sol, som Spaniens tidligere diktator, Franco, engang brugte som sin egen ferieresidens. Sendt første gang 22.12.19

14:35  

Spise med Price, egnsretter: Sønderjylland
Spise med Price, egnsretter: Sønderjylland På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program fra Sønderjylland bydes der både på Surrib, Snysk og Skræddereduels og selvfølgelig Solæg og Ringriderpølser. Adam springer i sadlen og ringrider på sin helt egen måde, og ved Dybbøl Mølle bager James en af sine helt store favoritter: Ristorte.

DR2

12:10  

Bjergenes storslåede natur - Himalaya
Bjergenes storslåede natur - Himalaya De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Himalaya er verdens højeste bjergkæde og er hjemsted for såvel særlige dyrearter som sneleoparder, der søger efter mad i afsidesliggende bjerglandsbyer, og ældgamle buddhistiske klostre med deres tidløse ritualer.

12:55  

Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene
Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Andesbjergene er verdens længste bjergkæde og hjemsted for et enestående dyreliv som pumaer, bjørne og bemærkelsesværdige mennesker, der har tilpasset sig dette hårde liv.

13:45  

Arkitektens hjem - Sverige (2:6)
Arkitektens hjem - Sverige (2:6) Hvordan ser det ud hjemme hos arkitekten Gert Wingårdh? Han er kendt for at tegne høje huse, men bor selv i et rødt husmandssted ved havet med et aldeles uventet interiør.

14:15  

Arkitektens hjem - Sverige (3:6)
Arkitektens hjem - Sverige (3:6) Vi møder Sanna Hederus, som tænker meget over byplanlægning, og som forvandler gamle industriområder til boliger med smukke rum til mennesker. Hun bor sammen med sin mand, Josef Eder, som også er arkitekt, i et gammelt hus under æbletræer. Et hus med en usandsynlig moderne tilbygning, helt i krydsfiner.

14:45  

Adelige forbindelser (1:4) Knuthenborg og Lerchenborg
Adelige forbindelser (1:4) Knuthenborg og Lerchenborg Lensgreve Adam Knuth er oldebarn af socialistføreren Louis Pio. Men det er nu ikke noget, han er særlig stolt af. Slægten Knuth er en del af den danske højadel - og Adam Knuth er Lensgreve af den gamle skole. Anna von Lowzow er en del af den moderne adel. Hun er født komtesse men har mistet sin titel, fordi hun giftede sig med en ikke-adelig. I programmet fortæller hun og Adam Knuth om slægtens betydning, om nazismen og sorte skyer ,og om de regler og ritualer der er med til at sørge for, at der stadig findes en adel.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at pingvinen kan rutsje på maven? Ta' med Lille Nørd til pingvinernes land, og se om det lykkes Anders og Katrine at fange fisk nok til pingvinerne.

12:30  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:45  

Morten Skildpadde II (18)
Morten Skildpadde II (18)

13:10  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (3)
Tree Fu Tom (3)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

14:00  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Miss Marple: Invitation til mord
Miss Marple: Invitation til mord I lokalavisen i Chipping Cleghorn annonceres tid og sted for et mord. En flok naboer tropper op hos den intetanende Letitia i håbet om en god spøg, men på det annoncerede tidspunkt slukkes lyset, Letitia rammes at et skud, og en ung mand findes død. Miss Marple beslutter sig for at besøge sin veninde Amy, der overværede den mystiske skudepisode, for at hjælpe med opklaringsarbejdet. Miss Marple: Geraldine McEwan. Letitia Blacklock: Zoë Wanamaker. Amy Murgatroyd: Claire Skinner. Dora Bunner: Elaine Paige. Instruktion: John Strickland.

16:40  

Downton Abbey VI (2:8)
Downton Abbey VI (2:8) Ny tid

17:30  

Familien Löwander (6:10)
Familien Löwander (6:10) Alt hænger i en tynd tråd. Peter og Nina slås for at redde restauranten. Maggan er træt af den måde, personalet behandles på, og kæmper for sine rettigheder. Gustaf løslades og kommer på sporet af Suzannes smertelige hemmelighed. Calle får endelig chancen for at vise sine evner i et køkken, men kan han klare udfordringen?

DR2

15:15  

Adelige forbindelser (2:4) Treschow og Bille
Adelige forbindelser (2:4) Treschow og Bille Mille Marie Treschow er en af Norges rigeste kvinder, og så er hun adelig. Altså ikke i Norge, for i Norge er adelen helt afskaffet, men man kan finde hende i den danske adelsårbog. I Danmark bor Dorte Bille Harding. Hun ejer hverken gods eller guld, men tilhører en af de ældste adelige slægter i Danmark. De to kvinder kender ikke hinanden, men har alligevel en del til fælles: For eksempel at de er sidste led i familiens adelige historie. For selvom de begge har gjort det godt, så er det stadig kun mænd, der i adelen kan føre slægten videre...

15:45  

DR2 Jazz: Annisette og DR Big Band - to verdener mødes
DR2 Jazz: Annisette og DR Big Band - to verdener mødes I februar 2020 spillede Annisette, "Danmarks vilde rose", og DR Big Band en koncert, som var undervejs i mere end et år. Annisette har stået på scenen med Savage Rose i mere end 50 år, men aldrig spillet en hel koncert med så stort et orkester som DR Big Band. Her kan hun ikke bare følge sin egen intuition, men må forholde sig til dirigent, faste rammer og faste partiturer. Programmet er et smukt kig ind i maskinrummet, hvor Annisette deler sine refleksioner om tvivl og glæde i processen frem mod koncerten. Det er to verdener der mødes, det er følelsen af at være sprunget ud fra det højeste bjerg, hvor man må se, om man kan flyve - og hvor stor musik opstår. Medvirkende: Annisette Koppel, Sebastian Ottenstein og DR Big Band.

16:15  

Blue Jasmine
Blue Jasmine Da Jasmines ægteskab med den rige forretningsmand Hal går itu, bryder hele hendes verden sammen. Pengene og den medfølgende status som overklasse-frue forsvinder, og så må Jasmine flytte ind hos sin søster i en beskeden lejlighed i San Francisco. Her forsøger hun at få styr på sit liv igen, men det er ikke let, når man er sin egen værste fjende. Cate Blanchett modtog en Oscar for sin præstation som Jasmine. Medvirkende: Cate Blanchett, Sally Hawkins, Alec Baldwin m.fl. Instruktion: Woody Allen.

17:50  

Kære Tove (5:6)
Kære Tove (5:6) I teenageårene opdager Marianne, at hun slet ikke interesserer sig for drenge. Hun læser i sin fars leksikon, at det er en sygdom og i desperation skriver hun i 1964 et brev til Tove Ditlevsens brevkasse. Toves svar er noget overraskende og får i årene efter stor indflydelse på Mariannes liv. Spørgsmålet er, hvorfor Tove svarer som hun gør?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (51)
Gurli Gris VII (51)

15:15  

Gurli Gris VII (52)
Gurli Gris VII (52)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder de snevandrende Godglader + Vovserne redder en andedam

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

17:50  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Hvem var det nu vi var - Danske TV-serier
Hvem var det nu vi var - Danske TV-serier Peter Mygind og Sofie Gråbøl tager quizkampen op med Nikolaj Kopernikus og Lise Baastrup. Joakim Ingversen sidder klar med en række spørgsmål, når vi ser tilbage på de sidste 40 års danske tv-serier. Kom med Peter Mygind ned på alle fire, når der fortælles anekdoter fra EMMY-sejre og besøg fra kronprinsessen. Der er rig mulighed for at quizze med i de store danske seriesucceser.

DR2

18:20  

Huset på Christianshavn (54)
Huset på Christianshavn (54) Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Bo: Claus Ryskjær. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Jørgen Beck, Solveig Sundborg, Bertel Lauring, Holger Vistisen og Gotha Andersen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 21. dec.1974.

18:50  

Huset på Christianshavn (55)
Huset på Christianshavn (55) "Fugleturen" Manuskript: Axel Hørbye Christiansen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Tage Axelson, Flemming Dyjak og Knud Hilding. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 5. april 1975.

19:20  

Huset på Christianshavn (56)
Huset på Christianshavn (56) "En stakket glæde" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Bo: Claus Ryskjær. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Susse Wold, Bertel Lauring, Jørgen Beck og Poul Glargaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 12. april 1975.

19:55  

Breaking the Waves
Breaking the Waves Den naive og uskyldige Bess forelsker sig i den mere jordbundne og erfarne Jan - de bliver gift, og Bess' lykke er grænseløs. Da Jan kort tid efter deres bryllup bliver lammet af en arbejdsulykke, vil Bess gøre hvad som helst for at hjælpe hans helbredelse på vej. På Jans opfordring begynder hun at leve et selvstændigt, og grænseoverskridende, erotisk liv - men Bess tror på sin Gud og håber på et mirakel. Hun bliver udstødt af lokalsamfundet - men hendes kærlighedsoffer bringes ikke forgæves. Medvirkende: Emily Watson, Stellan Skarsgård, Katrin Cartlidge, Jean-Marc Barr m.fl. Instruktion: Lars von Trier. Uegnet for mindre børn.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (30)
Pyjamasheltene II (30)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (14)
Zorro (14) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (19)
Svampebob Firkant VII (19) Begravet i tid og sted + Fortryllende Tiki-drømme

20:00  

Rejsen til Fjerkongens rige
Rejsen til Fjerkongens rige

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

Revy på afstand
Revy på afstand Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt

21:50  

Blood Diamond
Blood Diamond I det borgerkrigshærgede Sierra Leone tvinges fiskeren Solomon til at arbejde i landets diamantminer. Han finder en uvurderlig diamant og skjuler den med risiko for at blive slået ihjel. Diamanten bringer ham i kontakt med smugleren Danny, der overbeviser ham om, at den er hans chance for at redde sin familie. Sammen med journalisten Maddy begiver de sig på en livsfarlig rejse gennem oprørernes territorium for at hente diamanten. Medvirkende: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly, Djimon Hounsou m.fl. Instruktion: Edward Zwick.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

23:15  

Grøntsagsfjernsyn (2:6)
Grøntsagsfjernsyn (2:6)

23:25  

DR2 Jazz: Lisa Nilsson & DR Big Band
DR2 Jazz: Lisa Nilsson & DR Big Band Den svenske jazz- og popdiva Lisa Nilsson har udvalgt sine egne musikalske favoritter specielt til denne koncert med DR Big Band. Sammen med bandet fylder hun Koncertsalen med soul, jazz og brasilianske rytmer af legender som Donny Hathaway, Burt Bacharach og Antonio Carlos Jobim. I spidsen for DR Big Band er Lisa Nilssons faste musikalske partner, den svenske dirigent og arrangør Joakim Milder. Vært: Fimmer Engel. Genudsendelse - optaget i DR Koncerthuset 2019

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

No Escape
No Escape Et spændende nyt liv i eksotiske omgivelser forvandles til en mareridtsagtig kamp for overlevelse, da Jack får job i Sydøstasien. Blot få timer efter han og hans kone og to små døtre er stået af flyet, udbryder der voldeligt oprør i landet. I gaderne er der dødelige kampe, og alle udlændinge henrettes på stedet. Jack og hans lille familie må forsøge at komme ud af landet, inden det er for sent. Medvirkende: Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan m.fl. Instruktion: John Erick Dowdle.

01:40  

Mord uden grænser (3:8)
Mord uden grænser (3:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Journalisten Poquelin arbejdede på en bog om Loukauskis og hans kriminelle forretning, da han interviewede de myrdede prostituerede. De vidnede imod Loukauskis - og blev angiveligt derfor dræbt og Poquelin tortureret. Alt hans materiale er lagret på en password-beskyttet webserver, men Poquelin samarbejder ikke med politiet. Da Alicias overordnede, dommeren Stephane Pernel, pludselig forsøger at begå selvmord, er undersøgelsen slået tilbage til udgangspunktet - det eneste spor er nu Theo Janke, Marias alfons. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:40  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

DR2

00:25  

Dokumania: Bruce Lee - Vær som vand
Dokumania: Bruce Lee - Vær som vand Lee Jun-fan, bedre kendt som Bruce Lee, er en af historiens største kampsportseksperter. En legende, der dør, under tragiske omstændigheder, blot 32 år gammel. Her dykker vi ned i historien bag den hårdtslående stjerne - fra tiden som børneskuespiller i Hongkong, hans drømme, tilbagevenden til USA, og hvordan han måtte kæmpe for at finde roller i Hollywood på grund af racisme.

02:10  

Det alternative USA
Det alternative USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I Asheville i North Carolina besøger han nogle af de mennesker, der har fravalgt bylivet. En af dem er den tidligere revisor Tod, som bor i skoven. Her lever han af bjørne- og rottekød, æg og skovens planter.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SOLROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0715055345