Solrød
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 1. marts 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 1. marts 2020

DR1

00:45  

Mordene på White House Farm (3:3)
Mordene på White House Farm (3:3) Netop som alt ser sortest ud for Stan, har et nyt vidne meldt sig. Hendes udsagn giver svar på nogle af Stans spørgsmål - men skaber også nye komplikationer. Igen må både politiet og de pårørende spørge sig selv om, hvad der i virkeligheden skete den nat på White House Farm.

02:25  

Hamish Macbeth (19:20)
Hamish Macbeth (19:20) Millionæren McFarquar hjælper TV Johns bror Kenneth med at flygte fra et sydamerikansk fængsel. McFarquar vil have Kenneth til at hjælpe ham med at få fingre i den sagnomspundne skotske kroningssten, der skulle være skjult i nærheden af Lochdubh. Og snart sætter Kenneth kurs mod den lille by, ledsaget af den mystiske hypnotisør Ava Grimm.

03:15  

Hamish Macbeth (20:20)
Hamish Macbeth (20:20) TV Johns bror Kenneth og den mystiske hypnotisør Ava Grimm har stjålet den skotske kroningssten og bortført TV John. Nu begiver Hamish og Isobel sig ud på en livsfarlig vandretur over bjerge og gennem højmoser for at redde det højtskattede nationale klenodium - og TV John.

04:05  

Hammerslag 2018 (20)
Hammerslag 2018 (20) Vidtstrakte vidder med klitlandskab, brede sandstrande og frisk havluft. Ja, den jyske vestkyst er meget svær ikke at holde af, og området ved Jammerbugten er et af de mere populære. Ikke mindst når det kommer til sommerhuse, og vi har derfor fundet tre af slagsen frem til dette program. Først skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et moderne hus i to plan i Nr. Lyngby, før turen går forbi en smuk liebhaverbolig med græs på taget i Saltums bakkelandskab og et hyggeligt "mormorsommerhus" ved Tranum Strand. Vært: Christian Degn

04:50  

Skattejægerne
Skattejægerne I København vil Søren Falk samle inspiration og lede efter skøre skatte hos andre marskandisere - tæt på sin egen butik. Katrine Martensen-Larsen får en opgave på et hemmeligt lager for en helt unik og historisk samling af Holmegaards glas produceret gennem tiderne. I Odense vokser Jesper Damgaard-Lauritsens begejstring, efterhånden som han får åbnet skufferne til en møntsamling.

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:25  

Midt i naturen (2:9)
Midt i naturen (2:9) Dyrenes evner til at navigere har fascineret os op gennem historien. Hvorfor bruger elgene de samme stier i dag, som de gjorde i stenalderen? Anders Lundin tager med ud i marken for at se, hvordan en elgko får påsat en GPS-sender, måske vil det give et svar? Joakim Odelberg rejser til Malta for at opleve fuglenes migration - en migration, der præges af krybskytteri og svære strabadser. Magdalena Forsberg vil i Sydafrika kigge nærmere på biller.

07:25  

Antikkrejlerne med kendisser (107)
Antikkrejlerne med kendisser (107) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:25  

Antikkrejlerne med kendisser (108)
Antikkrejlerne med kendisser (108) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:30  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (1:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et arrangeret ægteskab, der skulle afværge revolutionen og redde kongemagten. Her genskaber vi den store dag og afslører, hvor nøje det hele blev iscenesat. Mens et hold eksperter åbenbarer enhver detalje: Hvor det kongelige par blev viet, hvem der var med, den overdådige kage, den dekadente menu og brudekjolen.

01:25  

Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2)
Dronning Victoria & Albert: Det royale bryllup (2:2) I 1840 blev to 20-årige verdens mest berømte par. Dronning Victoria og prins Alberts bryllup var et historisk øjeblik. Et bryllup, der var nøje planlagt til at blive århundredets PR-kup. Her vender vi tilbage til den skelsættende dag for at se, hvorfor brylluppet reddede kongestyret. Og hvordan det kongelige pars bryllupsforberedelser påvirker vores måde at blive gift på den dag i dag.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (9)
Den lille prinsesse (9) Den lille prinsesse synes det ser ud som om, alle andre i slottet har en bedsteven. Hun vil også have en, og hvem kan vel være bedre end hendes fætter, som netop kommer på besøg.

05:20  

Inui (9)
Inui (9)

05:30  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

05:50  

Minisekterne (59)
Minisekterne (59) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest
Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest Det er Boris fødselsdag. Opfør dig ordentligt, Krokodille. Husk i dag handler det ikke kun om dig. Det handler om Boris. Selv gaven er til ham. Den er bare næsten lidt for god til at give væk.

06:05  

Vitello - får en klam kæreste (8)
Vitello - får en klam kæreste (8) Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind i nummer 27 og hedder Kamma er helt klart en tøs. En tøs der siger hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig set en skør hamster...

06:15  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Theo og hans tiger-bamse, Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygtligt ondt i maven. Som altid er Bamselægen Sandra, på pletten og hun suser afsted i sin Bamselance for at hente dem begge. Hvad mon der er galt med Tesla?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (41)
Gurli Gris II (41) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (42)
Gurli Gris II (42) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (14)
Rasmus Klump (14)

07:30  

MGP 2020
MGP 2020 Endelig er det tid til MGP! De otte MGP-finalister og aftenens værter, Joakim Ingversen og Kristian Gintberg, er klar til at lave årets største fest direkte fra Royal Arena i København. Joakim Ingversen og Kristian Gintberg har forberedt et show sprængfyldt med sjov og overraskelser, som de glæder sig til at præsentere for publikum og resten af Danmark. Sangene i år har et tårnhøjt niveau og rammer både små og store. Så glæd jer til Danmarks fedeste musikfest for hele familien - MGP 2020!

08:50  

Luk op Luk i - KEDSOMHED
Luk op Luk i - KEDSOMHED Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.

 
DR1

09:25  

Taggart: Kampklar
Taggart: Kampklar En rekrut findes død under en militærøvelse, og senere bliver en eks-soldat fra samme kaserne myrdet af en skarpskytte. Robbie Ross flytter ind på kasernen i et forsøg på at komme til bunds i sagen, men mødes af en mur af tavshed. Vil det lykkes ham at lokke oplysninger ud af de tavse rekrutter, før morderen slår til igen? Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

10:35  

Rejsen til Østersøen (3:3)
Rejsen til Østersøen (3:3) Naturen i Østersøen vrimler med overraskelser. Højt mod nord ligger den Botniske Bugt, der fryser til hver vinter. Her lever en bestand af ringsæler, som er afhængige af isen for at opfostre deres unger. Og I de finske skover lever et af de mest sjældne dyr - det europæiske flyveegern - som med deres hudfold mellem for- og bagben kan flyve 35 meter gennem luften. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv.

11:25  

Det magiske Australien (3:3)
Det magiske Australien (3:3) På trods af Australiens relativt lille befolkning har mennesket skabt store forandringer. Mange bor i storbyer og lever med vilde dyr i deres baghave eller bygninger og parker. Tag med, når vi udforsker, hvordan det australske dyreliv har tilpasset sig til at leve i tætbefolkede områder og storbyer.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

10:00  

Historien om den norske kongefamilie (5:7)
Historien om den norske kongefamilie (5:7) "Nye tider". De sidste 25 år har kong Harald og dronning Sonja moderniseret både bygninger og organisation i kongehuset, og de har ikke mindst formået at skabe et tidssvarende menneskesyn. Med to omstridte svigerbørn, kronprinsesse Mette-Marit, der kom ind i kongehuset med en søn fra et tidligere forhold, og forfatteren Ari Behn, gift med prinsesse Märtha Louise, blev kongehuset kastet ud i den største krise i moderne tid.

10:40  

Arkitektens hjem (1:6)
Arkitektens hjem (1:6) Arkitekter arbejder til daglig med at tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen besøger seks arkitekter for at høre, hvad de mener er med til at skabe et godt hjem. I denne episode taler hun med Einar Jarmund, grundlægger og partner i et norsk arkitektfirma, hvis stil betegnes som "supermodernisme" og "nyminimalisme".

11:10  

Alle tiders underholdning (7:8)
Alle tiders underholdning (7:8) Øbberbøv, Fru Christoff og tjener Frandsen. Det er nogle af de populære TV-figurer i 80erne. Århus rykker, og pluselig går vi alle rundt og siger.. ja dak. Nye professionelle entertainere som Linie 3 og Pallesen og Pilmark trækker publikum til landets mange nye koncertsteder og kulturhuse. Walther og Carlo og Jydekompagniet trækker til gengæld folk i biografen. En ny generation af TV-underholdnings-værter som Jarl Friis-Mikkelsen og Hans Otto Bisgaard fornyer lørdagsunderholdningen. Men Danmarks Radio rystes i sin grundvold. TV2 er en succes fra starten med programmer som Lykkehjulet og Eleva2eren. Fagre nye TV-verden banker på. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

11:50  

Alle tiders underholdning (8:8)
Alle tiders underholdning (8:8) Ironi, kult og realityshows. 90'er generationen dyrker både Sussi og Leo, Det brune punktum og Biker Jens. Stand up komikere bliver TV-stjerner. Casper Christensen brager igennem med Husk lige tandbørsten, Tæskeholdet og Mandrilaftalen. På DR 2 fornyer Jan Gintberg og Bertelsen TV-satiren. Nye kvindelige komikere som Søs og Kirsten, Paprika Steen og Emmas Dilemma dropper det pæne look og bider sig fast. Teenagepigerne drømmer omvendt om at ligne dem fra Eye Q. Realityshows som Big Brother rykker grænserne for TV-underholdning. Vi har et hav af TV-kanaler at vælge i mellem. Alligevel går flere og flere af os igen i biografen. Cirkus lever også i bedste velgående. Her får Benneweis selskab af Zirkus Nemo.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:20  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

09:27  

Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold
Hunden Ib - tæmmer en lang høj bold

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Der skal være fest på Katholt, og Emil hejser lille Ida op i flagstangen, for at hun kan se helt til Mariannelund.

DR1

12:20  

I hus til halsen (8:8)
I hus til halsen (8:8) Karen og Povl har allerede tabt en million på huset i Vordingborg, som har stået til salg i 5 år. Karen (62) har fire jobs for at betale terminen. Povl (61) har brugt sin pension på huset, selvom de blev skilt for 7 år siden. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester allierer sig med venner og familie for gøre huset salgsklart.

13:20  

Cirkusrevyen 2014 (1:2)
Cirkusrevyen 2014 (1:2) Velkommen til Bakken og i Cirkusrevyen. Oplev bl.a. Vicki Berlin som den unge pige, der opdager nyhederne på TV, og Henrik Lykkegaard som Anders Fogh Rasmussen, der søger nye jobudfordringer. Ulf Pilgaard har sendt alle sine penge i skattely på Jomfruøerne, mens Niels Ellegaard sælger Hjem Hash, hvis han da altså lige kan huske, hvor han har sat sin bil. Ulf Pilgaard får lært den nye selfie trend med hjælp fra alle i teltet. Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Vicki Berlin og Henrik Lykkegaard. Instruktør: Lisbet Dahl Kapelmester: James Price

14:15  

Kender Du Typen?
Kender Du Typen? Følg DRs livsstilseksperter gætte på hvem de er på besøg hos ud fra indretningen i deres hjem.

14:50  

Champions League Håndbold: Ferencvaros - Team Esbjerg (k), d
Champions League Håndbold: Ferencvaros - Team Esbjerg (k), d

DR2

12:30  

Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede Drengene fra Angora kommer ind og skaber en landeplage med Henning Primdahl, Henrik Solgård, Bobby, Pim og alle de andre. Aldrig har satire på DR2 haft så høje seertal, og Mikael Bertelsen har svært ved at forestille sig, hvem der har lyst til at komme efter den massive succes. Det har Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, som er fulde af selvtillid, og er sikre på, at deres show med talende dyr bliver et hit. Men aldrig har de taget så meget fejl.

13:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

13:30  

De forfængelige (2:6)
De forfængelige (2:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om, hvad der sker, når man smider det hele, når Chris Pedersen er til naturistmiddag i et parcelhus i Odense. Sendt første gang 14.08.2014

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (8)
Morten Skildpadde II (8)

12:20  

Morten Skildpadde II (9)
Morten Skildpadde II (9)

12:45  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

13:20  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

13:40  

Tre venner (7)
Tre venner (7) De tre venner er på vej til legepladsen. På vejen møder de en skummel hund.

13:50  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Det er regnvejr. Musene og Cirkeline synger "Regnvejrssang", men så finder de på at spørge Bedstefar, om han ikke vil fortælle et eventyr - og det vil han. Det bliver eventyret om Klodsmus.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner .....

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:35  

Champions League Håndbold: Aalborg - Elverum (m), direkte
Champions League Håndbold: Aalborg - Elverum (m), direkte

DR2

15:00  

AIDS: Vi skulle dø (1:2)
AIDS: Vi skulle dø (1:2) I begyndelsen af 1980erne flytter to unge til hver deres storby. I Århus finder Henning endelig det homomiljø, han har sukket efter som teenager i Vestjylland, mens Steve i København forelsker sig stormende i kokken på byens bedste bøssediskotek. Alt tegner lyst for Henning og Steve, da de for første gang hører om en mystisk sygdom, der næsten udelukkende rammer bøsser - en sygdom, der ikke kan behandles.

15:45  

Strunge - Væbnet med ord og vinger
Strunge - Væbnet med ord og vinger En film om digteren Michael Strunge og hans tid. Digteren, der sprang ud af et vindue som 27-årig i 1986, og siden har været kendt som 80er generationens stemme, og været fast læsestof på skoler og gymnasier, får nu sig egen film. I filmen fortæller Strunges venner, gamle kærester og digterkolleger for første gang offentligt om deres ven, siden hans død.

17:30  

Filmperler: Vinterbrødre
Filmperler: Vinterbrødre Det er vinter og koldt. Brødrene Emil og Johan arbejder i kalkbruddet. Vi følger deres rutiner, vaner og ritualer samt en voldelig splid, der udvikler sig mellem dem og en anden familie. En fortælling om mangel på kærlighed, med fokus på lillebroren Emil og hans behov for at blive elsket og begæret. Manuskript og instruktion: Hlynur Pálmasson. Foto: Maria von Hausswolff. Musik: Toke Brorson Odin. Produktion: Masterplan Pictures i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris V (8)
Gurli Gris V (8) International dag

15:10  

Gurli Gris V (9)
Gurli Gris V (9) Regnvejrsdag-legen

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Ridderprinsessen Nella (38)
Ridderprinsessen Nella (38)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (31)
Vidundervovsen Vaffel (31)

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol III (5)
Paw Patrol III (5)

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

17:40  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

17:50  

Min fantastiske far
Min fantastiske far - tisser højt

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Bizarre Borneo: Verdens magiske ø
Bizarre Borneo: Verdens magiske ø Borneo - verdens magiske ø. Fyldt med uopdagede hemmeligheder og en uovertruffen og bizar artsrigdom. Tag med, når vi besøger øens ældgamle tropiske regnskov med træer, der kan blive op til 100 meter. Hjemsted for kæmpe-aber, verdens mindste bjørn, pygmæ-elefanter, og planter, der dræber. Og hvor forholdet mellem sol, varme og regn skaber de perfekte betingelser for liv.

20:00  

I audiens hos Dronningen - sådan får du kors, bånd og stjern
I audiens hos Dronningen - sådan får du kors, bånd og stjern Dronningen deler ordener og medaljer ud til både høj og lav i Danmark. Men hvad skal der til for at få dem og er det Dronningen selv der afgør, hvem som skal have dem? Hvorfor har vi hele dette royale ordensvæsen og hvilken berettigelse har de historiske traditioner i vor tid? I dette program kommer vi med ind bag slottets mure, når Dronningen holder audiens og tager imod danskere fra alle samfundslag, der kommer for at sige tak for deres ordner og medaljer. Hver anden mandag året rundt kommer der op mod hundrede danskere, som hver får nogle minutter under fire øjne med dronningen. I en åbenhjertig samtale med journalist Karsten Kjær fortæller Dronningen om, hvordan hun som ung var nervøs ved at tale med folk, men nu med stor fornøjelse modtager både kendte danskere og helt almindelige borgere i audiens. Vi hører også historien om den fineste danske orden Elefantordenen og møder både glade og stolte danskere, når de bliver belønnet af Dronningen med medalje for 40 års tro tjeneste på samme arbejdsplads. Sendt første gang 13.4.19

DR2

20:00  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (3:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (3:6) Her går ingen på diæt! Heller ikke den britiske tv-kok Rick Stein, når han kaster han sig over kulinariske franske madtraditioner. Tag bestikket i hånden, og mæsk dig i boghvedepandekager, saltet oksekød, skovsyresuppe, svampe og cantal - en af de ældste oste i Frankrig.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (14)
F for får V (14)

18:15  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)

18:40  

Pyjamasheltene II (5)
Pyjamasheltene II (5)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts III (1)
Wild Kratts III (1)

19:20  

Svampebob Firkant VII (2)
Svampebob Firkant VII (2) Vokseværk + Fanget i vridemaskinen

19:45  

Vi' bare bjørne III (3)
Vi' bare bjørne III (3)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Når støvet har lagt sig (5:10)
Når støvet har lagt sig (5:10) Dansk dramaserie fra 2020 (5:10) Serien er uegnet for børn. Det er åbningsaften for Restaurant Svin. Nikolaj overtaler Louise til at arbejde, selvom det er Maries fødselsdag. Jamal sættes på en prøve, da han skal hente en pakke for Alban, og Lisa overrasker Philip med uanmeldt besøg. Forholdet mellem Elisabeth og Stina er truet, efter at Elisabeth har besluttet at blive som justitsminister. Holger er nervøs for middagen med sine børn, og en uheldig fejl bliver afgørende for hans aften. Der er fulde huse på Restauranten Svin, da to maskerede mænd træder ind, åbner ild og ændrer livet for altid. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Astrid Øye. Instruktør: Milad Alami. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

22:15  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:45  

Tynd is (2:8)
Tynd is (2:8) Et skib er blevet angrebet ud for Grønlands kyst. Besætningen og diplomaten Viktor savnes. Viktors kone, Liv, tager sagen i egen hånd, da hun ikke får lov at deltage i efterforskningen af angrebet. Samtidig forsøger Elsa at overtale de andre medlemmer af Arktisk Råd til at blive på Grønland. En opgave, der ikke bliver lettere, da en sulten isbjørn vandrer ind i byen.

23:30  

Deep State (8:8)
Deep State (8:8) Max, Harry og Leyla er kommet på sporet af en kynisk sammensværgelse, der skal fremprovokere en krig med Iran. For at få sandheden frem rejser trioen til USA - men de er oppe mod meget magtfulde modstandere.

DR2

21:00  

Familien Asbæk (6:6)
Familien Asbæk (6:6) Pilou bruger udgivelsen af sin bog til at fortælle papa om sin egen og familiens oplevelse af altid at skulle tilpasse deres liv efter Jacobs projekter - og reflekterer samtidig også over sin egen rolle som far. For Patricia og Jacob venter der i horisonten en svær beslutning om, hvad der skal ske med livsværket CCA Andratx på Mallorca, når nu ingen af sønnerne vil overtage stedet. Patricia vil efterhånden gerne nyde sin pension, børnebørn og kunsten, men Jacob vil ikke give slip.

21:30  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Studio 54 - verdens vildeste natklub
Studio 54 - verdens vildeste natklub Studio 54 var 70érnes legendariske natklub. Et glitrende hedonistisk discoparadis, som blev skabt af de to venner Ian Schrager og Steve Rubell. Målet var at holde den ultimative fest hver nat. Og det gjorde de! Stedet var fyldt med stoffer, sex og de største stjerner - lige indtil tragedien ramte og de begge røg i fængsel for skattesnyd. Her, 40 år efter, fortæller Ian Schrager den virkelige historie bag datidens vildeste natklub.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Jordemoderen IV (4:10)
Jordemoderen IV (4:10) Londons East End, 1959. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

01:20  

Vera: Tirsdagsbarn
Vera: Tirsdagsbarn Liget af en ung mand findes smidt i en hule i en skov, hvor teenagere kommer for at feste. Sporene fører kriminalinspektør Vera Stanhope til et tivoli - og til et lokalt præstepar. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

02:50  

Kommissær Janine Lewis (1:19)
Kommissær Janine Lewis (1:19) Nyudnævnt vicekriminalkommissær og enlig mor til tre, snart fire. Janine Lewis har nok at se til, og hendes liv bliver ikke mindre hektisk, da hun får til opgave at lede sin første drabssag. En skolelærer er blevet stukket ihjel i sin kolonihave. Janines chef presser på for at få et hurtigt resultat, men der er ikke mange spor at gå efter. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Lesley Tulley: Gillian Kearney. Instruktion: Paul Wroblewski.

DR2

00:35  

Grace Jones - Lidenskabelig, sårbar og nærmest guddommelig
Grace Jones - Lidenskabelig, sårbar og nærmest guddommelig Lidenskabelig, vild, sårbar og guddommelig. Grace Jones (f. 1948), en af vor tids største stilikoner, har som sanger og supermodel siden 1980'erne lagt alt og alle ned. Og selv om hun bliver 70 i år, er hun stadig aktiv. Men i instruktøren Sophie Fiennes nære og personlige portræt af den kompromisløse sanger møder vi også Grace Jones som mor og mormor og et besøg på fødeøen Jamaica viser en helt uventet og kærlig side af Jones, når hun ikke er i rampelyset eller rejser verden rundt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SOLROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0227140436