Solrød
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 21. juli 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 21. juli 2020

DR1

00:05  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

01:40  

Kystvagten (25:68)
Kystvagten (25:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:30  

Bonderøven 2016 (2)
Bonderøven 2016 (2) Frank har fået fat i en gammel fyldningsdør til det nye hus, men den skal afkortes, og det kræver en specialhøvl. Der er trangt med plads når han lægger det sidste loft oppe under kip i det nye stuehus. Og så skal den hjemmelavede bresaola endelig prøvesmages.

03:00  

Hammerslag - i Spanien
Hammerslag - i Spanien Hammerslag er taget en tur til Spanien, som er danskernes absolutte favorit feriedestination. Her skal vi se på boliger på den berømte "Costa del Sol" i Sydspanien, og så skal hold Øst og Vest også prøve kræfter med boligpriserne længere nordpå på "Costa Blanca", som er et populært sted for danskerne at købe feriebolig. Allernordligst på Costa Blanca i byen Jávea starter vi netop med et hus købt af danskere, der ligger på en klippeskrænt langt oppe over byens tage med den vildeste havudsigt! Der skal også sættes pris på en danskejet ferielejlighed tæt på Alicante by, der kan købes til cirka samme pris som et gennemsnitssommerhus hjemme i Danmark. Så går turen sydpå til Costa del Sol og op i bjergene til landsbyen Cómpeta, hvor hold Øst og Vest skal gætte, hvad prisen er for et hus, der har udsigt helt til Afrika, og så venter der intet mindre end en pragtvilla på Costa del Sol, som Spaniens tidligere diktator, Franco, engang brugte som sin egen ferieresidens. Sendt første gang 22.12.19

04:00  

Guld på godset (5)
Guld på godset (5) Guld på Godset besøger i denne uge Harrislevgaard Slot på Fyn. Her inviterer vi danskerne og deres antikviteter indenfor i slottets sale, hvor nogle af Danmarks dygtigste eksperter sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Datteren på slottet Francesca Schimko viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt i de gamle bygninger, hvor de adelige havde deres gang for generationer siden. Og så stiger spændingen, når fire internationale antikopkøbere skal byde - og måske købe - nogle særligt udvalgte antikviteter. Spørgsmålet er, om opkøberne vil byde nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Denne gang er det Hans J. Wegners karakteristiske bamsestol og to meget velholdte danske tinlysestager fra 1820'erne, der skal kæmpes om. Sendt første gang 24.07.13

05:00  

Spise med Price, egnsretter: Vesterhavet
Spise med Price, egnsretter: Vesterhavet Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Vesterhavsprogram bliver der kræset for ganen. Brødrene starter med at høste Østers på Rømø og bevæger sig derefter til Fanø, hvor der skal spises Fanøsmørrebrød i Nordby og festmåltidet Sakkuk i Sønderho Forsamlinghus. Turen går selvfølgelig også til Esbjerg hvor specialiteten Bakskuld tilberedes i campingvognen. Turen

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Min have III (4:8)
Min have III (4:8) Heidi besøger en asiatisk-inspireret have i Blommenholm sydvest for Oslo. Med piblende vand, utallige klatreplanter og et godt tag på en hækkesaks har haveejer Tor Gundersen skabt en helt speciel oase. Snedkeren Stine camouflerer havens problembarn, skraldespanden.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Når kvinder slår ihjel - En fremmed kommer til byen (del1) (
Når kvinder slår ihjel - En fremmed kommer til byen (del1) ( I dette afsnit undersøger eksperterne et groft drab fra 1996 på en ældre kvinde i Thisted. Måske gemmer den dræbtes mystiske lejer Verna på en uhyggelig hemmelighed, som snart sætter hende i forbindelse med andre ubehagelige hændelser.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

01:05  

Nadia - den perfekte gymnast
Nadia - den perfekte gymnast Ved OL i 1976 bliver en 14-årig gymnast ved navn Nadia Comaneci verdenskendt. Hun bliver den første i sin disciplin, der opnår den perfekte score. Den unge rumænske gymnast fortryller verden med sin selvkontrol, ynde og styrke. Samtidig styrer diktatoren, Nicolae Ceausescu, Rumænien med hård hånd. Igennem interviews og arkivbilleder fortælles historien om en fantastisk atlet, der ender med at flygte til USA.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Vores største dage - Konfirmation
Vores største dage - Konfirmation I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores konfirmation, der markerer at vi er på vej til at blive voksne. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Hvem har bestemt hvad konfirmanden skulle have på gennem tiden? Og hvilke gaver har der ligget på gavebordet? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

08:55  

Virussen: Hvad gik galt i USA?
Virussen: Hvad gik galt i USA? Da COVID-19 spredte sig fra Asien til Mellemøsten og Europa, var Trump-administrationen meget langsomme med at reagere og beskytte landets borgere - på trods af gentagne advarsler om den smittefarlige og dødbringende virus? Hvad gik galt? Og hvem er ansvarlig?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (39)
Søpapegøjernes ø II (39)

05:15  

Pingu (4)
Pingu (4)

05:20  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:30  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:20  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (11)
Gurli Gris II (11) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (12)
Gurli Gris II (12) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Super-storebror

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Morten Skildpadde: Polarforsker
Morten Skildpadde: Polarforsker

08:15  

Grøffeldyret
Grøffeldyret Hvad den lille mus ikke har i størrelse, har han i kløgt og snedighed - og det får han også brug for, da han støder på tre sultne dyr, der alle vil have ham som middagsmad. Måske kan Grøffeldyret hjælpe - men hvad sker der, når musen møder sit selvopfundne uhyre?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (47)
Vidundervovsen Vaffel (47)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Serengeti (4:6)
Serengeti (4:6) Serengeti - et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang står hyænehunden Jasari overfor en brutal kamp mod en rivaliserende flok. Vil krigen mellem dem tvinge Jasari og hans flok ud af deres territorium?

11:10  

Downton Abbey VI (3:8)
Downton Abbey VI (3:8) Dagen for mrs Hughes' og Carsons bryllup nærmer sig, men en misforståelse truer med at spolere idyllen. Edith møder en gammel bekendt, som hjælper hende ud af en knibe. Samtidig får planerne om en hospitalssammenlægning bølgerne til at gå højt. For er det godt eller skidt for Downtons sygehus at blive overtaget af et større hospital?

DR2

10:30  

Madchokket (1:5)
Madchokket (1:5) Norske kendisser er som folk er flest: De smider mad væk. Nu skal de lære at lave delikatesser af de madvarer, der ellers ville være røget i skraldespanden. Tonsvis af slik ryger direkte i affaldsbøtten, fordi det er billigere at kassere det end at give det bort. Politikeren Knut Arild Hareide og hans kone Lisa Maria bestemmer sig for at gøre noget ved problemet.

11:00  

Madchokket (2:5)
Madchokket (2:5) Freestyle-skiløberen Tiril Sjåstad Christiansen er chokeret over, hvor meget brød der bliver smidt ud. Kokken Christer viser, hvordan tørt brød kan blive rigtig godt.

11:30  

Mit ekstreme liv som vansiret
Mit ekstreme liv som vansiret Når man vokser op i en verden, hvor udseendet betyder alt, kan det være en stor udfordring at se anderledes ud eller ligefrem være vansiret. Men mød her tre unge, der nægter at lade sig kue. 25-årige Yasmin lider af en sjælden sygdom, der ødelægger vævet i venstre side af ansigtet. Den 24-årige Raiche blev som barn forbrændt på 70 procent af kroppen, og 22-årige Chloes ansigt er dækket af et stort modermærke.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

09:20  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (31)
Didrik Drage (31)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (51)
Junglebogen (51)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

11:10  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

11:25  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at flagermusen ikke kan se? Ta´ med Lille Nørd på flagermusjagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor flagermusen sover med hovedet nedad.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2016 (3)
Bonderøven 2016 (3) I stalden er der kamp om maden, når Frank serverer løvhø for køerne og fårene. I værkstedet laver han nye træskafter til to fine hakker fra henholdsvis Ukraine og Afrika. Og på marken hjælper Alma med at udskifte gamle tentorpæle til nye af egetræ.

12:40  

Guld på godset (6)
Guld på godset (6) I denne uge besøger Guld på Godset igen Harridslevgaard Slot på Fyn. Her sætter et panel af Danmarks dygtigste vurderingseksperter værdi og historisk perspektiv på danskernes medbragte antikviteter. Og programmets vært, Mette Bluhme Rieck, bliver vist rundt i slottets privatbeboede sale, af Francesca Schimko, der er datteren på slottet. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for en gammel koreansk kiste og en særlig Axel Salto skål i bronze. Sendt første gang 31.07.13

13:35  

Hammerslag 2017 (13)
Hammerslag 2017 (13) Udsigt udsigt udsigt - Hammerslag ser i aften nærmere på, hvad havudsigt koster i Østjylland. Vi starter i de høje luftlag, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på en penthouse-lejlighed i Ceres Byen med panoramaudsigt over hele Aarhus. Herfra går turen ca. 20 km. nordpå til forstaden Segalt, hvor det gælder en villa med et flot view over Aarhusbugten og Kalø Vig. Til sidst skal vi til det naturskønne sommerhusområde Boeslum Bakker ved Ebeltoft, hvor finalen skal udkæmpes i et sommerhus, der både har havudsigt mod øst og vest. Vært: Christian Degn

14:20  

Spise med Price: Nordisk Odyssé Sverige (1:6)
Spise med Price: Nordisk Odyssé Sverige (1:6) Med åben pande og fremstrakte hænder drager James og Adam Price afsted på deres første Nordiske mad-odyssé nogensinde. Målet er ikke til at tage fejl af: De norske, svenske og finske forrådskamre skal erobres, udforskes og hjemtages til de danske tv-seere. Vi starter i det naturskønne svenske småland hvor vi både laver kroppkakor og uimodståelige Köttbullar. Desserten står på ægte smålandsk ostekage, traditionelt knækbrød og de mest fantastiske kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby.

DR2

12:15  

Mit ekstreme liv med OCD (1)
Mit ekstreme liv med OCD (1) Mange mennesker lider af den invaliderende psykiske lidelse obsessive compulsive disorder, OCD. Deres hverdag er fyldt med gentagne tvangshandlinger og ritualer. Annie på atten år har svært ved at få tid til eksamenslæsning for alle sine rituler. Jamie måtte opgive medicinstudiet af samme årsag, og Meg er overbevist om, at uden hendes mange ritualer vil hendes familie ikke overleve.

13:00  

Arkitektens hjem - Sverige (4:6)
Arkitektens hjem - Sverige (4:6) Ved en klippe ved havet i Stockholms skærgård møder vi designeren og arkitekten Thomas Sandell. Med sin finske og norrlandske baggrund har Sandell ønsket at nyskabe arven fra modernismen. Han taler om det lille og det store format, da vi mødes i hans blot 13 kvadratmeter store stue, som har vakt international opmærksomhed. Vi tager også med til et hus på 500 kvadratmeter, som han har tegnet på en anden ø.

13:30  

Arkitektens hjem - Sverige (5:6)
Arkitektens hjem - Sverige (5:6) Vi besøger Inger Thede i hendes prisbelønnede, hvidpudsede energihus i Råå syd for Helsingborg. Jalousier i lærketræ dækker de store glaspartier, og det smukke tag af solceller forsyner hele huset med el. Inger har tegnet skoler og kulturhuse i Tanzania og arbejder lige nu med et stort projekt i Himalaya.

14:00  

Adelige forbindelser (3:4) Engsö
Adelige forbindelser (3:4) Engsö Carl Piper er adelig og driver godset Engsö, men er også en moderne svensk mand. Han har mødt sin hustru Kajsa på internettet og har ikke tænkt sig at presse sine egne børn til at overtage godset, når de engang bliver voksne. Kajsa Piper er fraskilt og har to børn i forvejen. Hun kan godt lide Carls belevne venner, der trækker stolen ud for borddamen, men festerne var nok lidt vildere inden hun blev slotsfrue.

14:30  

Adelige forbindelser (4:4) Svartå
Adelige forbindelser (4:4) Svartå Først var vi svenskere, så blev vi russere og i dag er vi finner, sådan siger den finske adelsmand Magnus Linder. I Finland er der i dag omkring 6000 adelige. Langt de fleste af dem taler stadig svensk - en tradition fra dengang Finland var en del af Sverige. På Svartå er det i dag Magnus Linders søn , Filip Linder, der driver slottet og inviterer på jordbær og kølig champagne. I Finland er der ikke en kongefamilie, men de adelige, de er der stadig.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (1)
Ramajetterne (1) Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

12:45  

Morten Skildpadde II (22)
Morten Skildpadde II (22)

13:10  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9)
Hr. Skægs hotel - Mister Universe (9) Hr. Skæg får besøg af Mister Universe fra Italien, som dagen efter skal kæmpe om at blive Verdens Smukkeste Mand for 10. år i træk. Uheldigvis kommer han til at splatte ketchup på sit hvide jakkesæt, og det bliver ikke bedre af at Hr. Skæg kommer til at vaske det sammen med en rød sok og køre det over med græsslåmaskinen.

14:00  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Miss Marple: Huset ved kanalen
Miss Marple: Huset ved kanalen En ældre kvindes pludselige død og hendes venindes mystiske forsvinden fra et plejehjem leder Miss Marple på sporet af en forbrydelse. Sammen med Tuppence Beresford og et maleri, der indeholder mange nyttige fingerpeg, begiver hun sig til landsbyen Farell St. Edmund, hvor alle lader til at gemme på en hemmelighed. Og hvor en gammel forbrydelse stadig spøger. Miss Marple: Geraldine McEwan. Tuppence Beresford: Greta Scacchi. Septimus Bligh: Charles Dance. Tommy Beresford: Anthony Andrews. Instruktion: Peter Medak.

16:40  

Downton Abbey VI (4:8)
Downton Abbey VI (4:8) Tom Branson er vendt tilbage til Downton og diskuterer sin fremtid med Mary. Thomas forsøger med blandet held at udfylde mr. Carsons sko, mens den afholdte butler er på bryllupsrejse. En pludselig krise bringer Anna og Mary til London. Og en forespørgsel fra en politimand stiller Baxter i et dilemma.

17:30  

Familien Löwander (8:10)
Familien Löwander (8:10) Suzannes sammenbrud får store konsekvenser, både for Peter og for restauranten. Konflikten mellem Gustaf og Maggan spidser til, men der er hjælp at hente fra uventet kant. Calle tvinges til at vælge mellem at følge sit hjerte eller tage ansvar. Helga presser Nina til at følge skik og brug, og Gustaf udnytter situationen, da Peter er svagest.

DR2

15:00  

Kald mig bare brun (1:3)
Kald mig bare brun (1:3) Skuespilleren og manuskriptforfatteren Anna Neye er født og opvokset i Danmark og har spist stegt flæsk og persillesovs hele sit liv, meeen der er bare en lille bitte ting. Hun er brun. Hun har dog altid fået af vide af sin hvide danske mor, at hudfarve intet betyder i Danmark. Men hvis det virkelig forholder sig sådan, hvorfor diskuterer, vi så stadig, om folk har ret til at kalde sådan én som hende for "neger"? I denne serie undersøger Anna Neye, hvordan brune danskeres liv har taget sig ud fra 1600-tallet og frem til i dag. Om hvordan brune danskere er blevet portrætteret og benævnt.

15:30  

Kald mig bare brun (2:3)
Kald mig bare brun (2:3) Danskere med brun hud har gennem historien været en eksotisk størrelse. I 1905 udstillede Zoologisk to brune børn fra De dansk Vestindiske øer. Skuespilleren og manuskriptforfatteren Anna Neye er brun dansker anno 2016. I denne programserie søger hun tilbage i historien for finde ud af, hvordan brune danskeres liv har været fra 1600 og frem til i dag. Anna Neye er født og opvokset i Danmark, men hun føler, at hun altid er blevet betragtet som anderledes på grund af sin hudfarve. Hvordan bliver brune danskere betragtet og fremstillet, og hvordan kan det være, at et stor flertal af børn betragter en hvid dukke som smukkere end en brun dukke?

16:00  

Kald mig bare brun (3:3)
Kald mig bare brun (3:3) Nogle danskere insisterer på, at det er okay at kalde mennesker med brun hud for negere. Skuespilleren og manuskriptforfatteren vil hellere bare kaldes brun. I dette 3. afsnit af programserien om brune danskere fra 1600tallet frem til i dag undersøger Anna Neye, hvad ordet neger egentlig betyder, hvor det kommer fra, og om det er okay eller ikke okay at bruge ordet. Hun taler med andre brune danskere, som har delte meninger, og hun rejser til Sverige, hvor "negerkongen" i Pippi Langstrømpe er blevet omdøbt til "Sydhavskongen". Hun møder blandt andet Astrid Lindgrens datter for at høre, om det er okay, at der er blevet ændret i hendes mors originale værk.

16:30  

Deres sensommer
Deres sensommer Den pensionerede professor Norman Thayer og hans kone Ethel tilbringer som altid sommeren i deres hus ved søen. De har ikke set deres datter Chelsea i årevis, da hun dukker op med sin forlovede og dennes søn. Norman må forlige sig med alderdommen og sin egen datter, mens hans samtaler med Ethel sprudler af begavet vid og en humor, som gemmer sine egne sorgfulde dybder. Medvirkende: Katharine Hepburn, Henry Fonda, Jane Fonda m.fl. Instruktion: Mark Rydell.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (7)
Gurli Gris V (7) Skygger

15:15  

Gurli Gris V (8)
Gurli Gris V (8) International dag

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder halloween + Vovserne redder en minipatrulje på afveje

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Bamselægen - Allergisk reaktion (7)
Bamselægen - Allergisk reaktion (7) Hectors bamse Carl Langsom har fået udslæt, og derfor har han ringet efter Bamselancen. Ved ankomsten til Bamsehospital må Sandra handle hurtigt, da Carl Langsoms tunge og læber er hævet op. Udslættet er begyndelsen på en alvorlig allergisk reaktion. Carl Langsom skal have en EpiPen, og det skal gå stærkt. Bagefter indlægges Carl Langsom, og der kommer ro på igen.

17:50  

TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7)
TV AVISEN for dyr - Heste-hårmode (7) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (4:4) - Sammenbrudde
Danish Dynamite - legenden om de bedste (4:4) - Sammenbrudde Holdet har fejet al modstand af banen i gruppekampene og forud venter Spanien. En nation, som ved EM i '84 forhindrede Danmark i at nå finalen. Så der er et regnskab, der skal gøres op. Spillerne er i deres livs form. De tror på deres styrker og kvaliteter og er overbeviste om, at Spanien kan besejres og rejsen mod flere VM-triumfer vil fortsætte. Men noget går galt. Og en mand med tilnavnet 'Gribben' får en helt afgørende rolle.

20:30  

Mesterlære - sangskrivning med Tim Christensen (4:6)
Mesterlære - sangskrivning med Tim Christensen (4:6) Tim Christensen har utallige musikalske hits bag sig og er en af Danmarks mest respekteret musikere. Her giver han et indblik i hvad der skal til for at skrive, komponere og indspille et hit. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

DR2

18:15  

Lov og orden i USA
Lov og orden i USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Her ser han nærmere på det amerikanske politikorps, hvis opgave er at opretholde lov og orden. Det er dog langt fra alle amerikanere, der har lige stor tillid til politiets arbejde.

18:55  

Vilde hoteller: Italien
Vilde hoteller: Italien I VILDE HOTELLER undersøger trendeksperten Mads Arlien-Søborg, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser, vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Italien for at besøge et kloster, der tilbyder digital detox og et aftensmåltid, der indtages i total stilhed.

19:25  

Vilde hoteller: Tyskland
Vilde hoteller: Tyskland I VILDE HOTELLER undersøger trendeksperten Mads Arlien-Søborg, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Tyskland for at besøge et hotel, hvor temaet er biler. Det tema bliver taget meget bogstaveligt, blandt andet er hotelsengene fremstillet af gamle biler.

19:55  

Rejsen ad de hellige floder - Ganges
Rejsen ad de hellige floder - Ganges Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Siomon Reenves følger den hellige flod Ganges fra dens kilde til dens udmunding i havet, og undersøger undervejs, hvordan Idiens økonomi har påvirket den religiøse kultur.

20:45  

Dokumania: Usain Bolt - verdens hurtigste mand
Dokumania: Usain Bolt - verdens hurtigste mand Han er verdens hurtigste mand. Den jamaicanske sprinter Usain Bolt. En atlet, der er kendt for sin lyn-positur og tre gange tredobbelte Olympiske guldmedaljer. Kom med helt tæt på fartfænomenet og oplev, hvordan det er at være Usain Bolt - lige fra hans søvnløshed og til had mod den opslidende træning.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (34)
Pyjamasheltene II (34)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (18)
Zorro (18) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (22)
Svampebob Firkant VII (22) Kunstværket + Konkylerne angriber

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (2:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (2:6) I november år 2000 løslades Daggryspyromanen efter en kort straf for ulovlig kørsel. Pludselig står han på gaden og har mistet alt. Oplevelsen vækker en afsindig vrede i ham, og han beslutter sig for at hævne sig på politiet og samfundet, som han mener har svigtet. Tre år senere tiltales han for at have sat Trefoldighedskirken i brand. Men han frikendes for grov brandstiftelse og får en erstatning på 98.000 kr.

21:55  

Maria Wern: Dreng forsvundet (1:2)
Maria Wern: Dreng forsvundet (1:2) En tiårig dreng forsvinder fra et fiskerleje. Samtidig forsvinder en jævnaldrende dreng fra en nærliggende flygtningelejr. Det er blot de første af en række skræmmende hændelser, der rammer Gotland. Snart må Maria Wern og hendes kolleger også efterforske et bombeattentat mod en gammel kending af politiet. Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Arvidsson: Peter Perski. Instruktion: Charlotte Berlin og Leif Lindblom.

22:40  

Maria Wern: Dreng forsvundet (2:2)
Maria Wern: Dreng forsvundet (2:2) Den ti-årige Andreas er forsvundet fra et fiskerleje, mens den jævnaldrende Sasja er forsvundet fra en nærliggende flygtningelejr. Samtidig er den kriminelle Kicke blevet sprængt i stumper og stykker af en håndgranat, og nu er også Andreas' far fundet død. Maria Werns efterforskning afslører, at den dramatiske sag har forbindelser til international kriminalitet. Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Arvidsson: Peter Perski. Instruktion: Charlotte Berlin og Leif Lindblom.

23:25  

Alene i vildmarken USA II (12:15)
Alene i vildmarken USA II (12:15) Vancouver Islands barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Laudrup - en dansk familie (1:2)
Laudrup - en dansk familie (1:2) En beretning om Michael Laudrups og Brian Laudrups baggrund og opvækst. Om utrolige tilbud og forskelle i selvtillid. Om, hvordan to teenagere gifter sig og starter et fodbolddynasti, som begejstrer overalt i verden. Og om faderen Finn, der var sin generations topspiller. Sendt første gang 02.01.08

23:50  

EM-minder: Frankrig-Danmark 1984
EM-minder: Frankrig-Danmark 1984 Det er sommeren 1984 og fodboldjublen vil ingen ende tage i Danmark. Under ledelse af den tyske landstræner Sepp Piontek er det tidligere så slingrende danske landshold kommet på ret kurs, anført af stjerner som Preben Elkjær, Michael Laudrup og Allan Simonsen. I kvalifikationen til EM-slutrunden slog Danmark blandt andre giganterne fra England ud, og nu skal de rød/hvide til EM i Frankrig, sammen med en masse danske fans. Vi begynder med åbningskampen fra den 12. juni 1984, hvor Danmark kommer på en hård prøve mod værtsnationen Frankrig, anført af Europas største stjerne, Michel Platini. Kampen spilles på franskmændenes frygtede hjemmebane, Parc des Princes i Paris. Kommentator: Svend Gehrs Præsentation 2020: Andreas Kraul og Henrik Liniger

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Miss Marple: Invitation til mord
Miss Marple: Invitation til mord I lokalavisen i Chipping Cleghorn annonceres tid og sted for et mord. En flok naboer tropper op hos den intetanende Letitia i håbet om en god spøg, men på det annoncerede tidspunkt slukkes lyset, Letitia rammes at et skud, og en ung mand findes død. Miss Marple beslutter sig for at besøge sin veninde Amy, der overværede den mystiske skudepisode, for at hjælpe med opklaringsarbejdet. Miss Marple: Geraldine McEwan. Letitia Blacklock: Zoë Wanamaker. Amy Murgatroyd: Claire Skinner. Dora Bunner: Elaine Paige. Instruktion: John Strickland.

01:45  

Kystvagten (26:68)
Kystvagten (26:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:30  

Bonderøven 2016 (3)
Bonderøven 2016 (3) I stalden er der kamp om maden, når Frank serverer løvhø for køerne og fårene. I værkstedet laver han nye træskafter til to fine hakker fra henholdsvis Ukraine og Afrika. Og på marken hjælper Alma med at udskifte gamle tentorpæle til nye af egetræ.

03:00  

Hammerslag 2017 (12)
Hammerslag 2017 (12) Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. Vært: Christian Degn

03:45  

Guld på godset (6)
Guld på godset (6) I denne uge besøger Guld på Godset igen Harridslevgaard Slot på Fyn. Her sætter et panel af Danmarks dygtigste vurderingseksperter værdi og historisk perspektiv på danskernes medbragte antikviteter. Og programmets vært, Mette Bluhme Rieck, bliver vist rundt i slottets privatbeboede sale, af Francesca Schimko, der er datteren på slottet. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for en gammel koreansk kiste og en særlig Axel Salto skål i bronze. Sendt første gang 31.07.13

DR2

01:40  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

01:55  

Mord i Washington
Mord i Washington I 2016 bliver den 27-årige Seth Rich skudt. Ifølge politiet er der tale om et røveri, som er gået galt. Men hans tegnebog, guldhalskæde, ur og telefon er efterladt urørt. Og snart florerer en konspirationsteori: Seth blev likivideret. Angiveligt fordi han, fra sin arbejdsplads demokraternes partikontor, lækkede interne kompromitterende dokumenter om Hillary Clintons valgkamp til WikiLeaks. Hvem dræbte Seth Rich?

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SOLROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0715071240